Salonboot Amsterdam: een overzicht van onze vloot

Onze salonboten zijn historische exemplaren die wij in eigen beheer hebben laten restaureren. We vertellen u graag iets over de bouw, de opdrachtgevers en het gebruik van de salonboten.

PARADIS  max. 12 gasten, diner 6

De Paradis verleent nog altijd dezelfde diensten als salonboot als in haar bouwjaar 1920. Een zeer fraai gerestaureerde salonboot, uniek door haar smalle vorm en lage opbouw. De ruime achterkuip van deze salonboot heeft een open dak, zodat er bij mooi weer nóg meer valt te genieten. Meer over de salonboot Paradis.

IVRESSE  max. 12 gasten, diner 10

De Ivresse, een authentieke klassieke salonboot met bouwjaar 1913–1914. Op verzoek van de opdrachtgever is deze salonboot extra breed gebouwd, waardoor zij erg ruim en stabiel is geworden. Bij mooi weer kunnen alle ramen van de salon en het achterdek geheel open. Meer over salonboot Ivresse.

STERN  max. 12 gasten, diner 8-10

De Stern, gebouwd in 1920 in opdracht van de directie van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM). De boot is speciaal ontworpen voor de Amsterdamse grachten en havens. Met haar ruime achterdek met schuifdak zorgt de Stern er voor dat u bij mooi weer zeer comfortabel buiten kunt zitten. Meer over salonboot Stern.

BELLE EPOQUE  max. 28 gasten, buffet 24, diner 20

De Belle Epoque is een gracieuze salonboot uit 1910. Fraai gerestaureerd en volledig toegerust op de functionele eisen van onze tijd. Met behoud van de authenticiteit en charme uit haar bloeitijd. Bij mooi weer kunnen de ramen van de salon en het achterdek, inclusief het dak geheel open. Meer over salonboot Belle Epoque.