Tarieven voor de bootverhuur van onze salonboten,                             let op onze VOUCHER - welkomsactie t/m 01-04-2021

Ivresse, Paradis & Stern huurt u voor € 250,-  voor het eerste uur, daarna € 180,- per uur inclusief schipper excl. catering.
Ivresse & Stern met schipper & hostess huurt u voor € 330,-  voor het eerste uur, daarna  € 240,- per uur excl. catering.
Belle Epoque is € 380,- voor het eerste uur, daarna € 280,- per uur inclusief schipper & hostess, excl. catering.

De minimum huur overdag is 1 uur (per kwartier te verlengen). Vanaf 18.00 uur berekenen we minimaal 2 uur.

Voor de betaling van het huren van de boot en eventuele hapjes en drankjes vragen wij u aan het einde van de vaart met de schipper af te rekenen; wij accepteren creditcard, pinpas en contant geld. Wij kunnen u ook achteraf (na de vaartocht) een gespecificeerde factuur sturen voor de bootverhuur en eventueel eten en drinken.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wij berekenen geen voorvaarkosten binnen het centrum, de grachtengordel van Amsterdam. Bekijk hier een kaart met mogelijke opstaplocaties.

Momenteel is de capaciteit van onze salonboten maximaal 4 gasten (uitgezonderd leden van hetzelfde huishouden. Kinderen tot 12 jaar niet meegerekend) rekening houdend met de COVID19-regel/norm 1,5 meter afstand houden tussen gasten en crew en verschillende huishoudens onderling.

Tevens zijn door de huidige maatregelen conform de horeca COVID19-regels, geen bar en/of catering mogelijkheden aan boord. Wel is toegestaan een eigen kleine versnapering mee te nemen en te nuttigen aan boord (geen take-away)

Zodra toegestaan serveren we graag weer al uw wensen aan boord.

Algemene Voorwaarden Private Boat Tours (PDF)